BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Dinsdag 2024-04-16 te 18.30 tot en met 2024-04-16

soort aktiviteit :

Vergadering

Op bezoek bij Gejo

dit gaat door in : Gouden Kruispunt 28, 3390 Tielt-Winge
en wordt georganiseerd door :

Tanichthys Hasselt

Meer inlichtingen :
Bent u op zoek naar een zeldzame zeevis, een bontgekleurde vogel of een bijzonder reptiel? Dierenspeciaalzaak GEJO in Tielt-Winge heeft het ongetwijfeld in huis. De grootste dierenwinkel van het Hageland biedt een onovertroffen assortiment aan diersoorten, voeding en benodigdheden.
 
In 1980 zette Joan Beke zijn eerste stappen in de dierenwereld. Met beperkte middelen startte hij in Leuven zijn eerste zaak, op een minuscule oppervlakte van 28 vierkante meter.
 
Vandaag, vierenveertig jaar later, is DSZ GEJO met zijn 1000 vierkante meter winkelruimte op het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge een referentie in Vlaanderen. Zoon Peter heeft ondertussen zijn vader opgevolgd.
 
De filosofie is ‘kwaliteit’ en ‘klantgerichtheid’, dat zijn hun sleutelwoorden. Vooraleer een dier te koop wordt aangeboden, wordt het door het Gejo-team grondig onderzocht: wat is de herkomst, hoe is de gezondheidstoestand, waar liggen de zwakke punten, …? Op die manier kunnen zij elke klant in vertrouwen een gezond dier aanbieden. Loopt er toch iets mis, dan stellen zij alles in het werk om de oorzaak op te sporen en u verder te helpen.
 
De dierenvoeding en benodigdheden worden eveneens aan een strenge selectie onderworpen. Zij leveren enkel topproducten waarvan de kwaliteit gewaarborgd is en zoeken steeds naar nieuwigheden. Alles met het oog op een onberispelijke service aan de klant.
Kwaliteit en klantgerichtheid uit zich ook in hun doorgedreven advies. Klanten kunnen steeds bij hen terecht voor vragen en opmerkingen.
Het Gejo-team telt 10 medewerkers. Onder leiding van Peter Beke stellen zij dagelijks alles in het werk om u de service te bieden die u verdient.
 
We bezoeken onze sponsor gezamenlijk met de zee- en de zoetwatergroep. Peter heeft ons verzekerd dat het aanbod zeer ruim zal zijn.
 
OPGELET! Afwijkende datum en uur! Dinsdag 16 april 2024 om 18u30.
 
We zullen zoveel mogelijk carpoolen zodat we met zo weinig mogelijk auto's naar Gejo kunnen gaan. we vertrekken aan de Car-pool Hasselt-Zuid om 18u00. Mis deze gelegenheid niet! Er zullen speciale kortingen zijn, enkel deze avond!

tel : 0495/12.16.13 E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

Affiche A4 ;

 

Terug naar overzicht