BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Maandag 2023-06-26 te 20.00 tot en met 2023-06-26

soort aktiviteit :

Voordracht

Problemen in het zoetwateraquarium oplossen.

dit gaat door in : Zaal O.C.Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 Hasselt
en wordt georganiseerd door :

Tanichthys Hasselt

Meer inlichtingen :
Deze vergadering gaan we dieper in op problemen die we al kennen of gekend hebben in onze zoetwateraquaria en wat we hebben moeten doen om deze te verhelpen.
 
Dus als er werkpunten zijn, breng ze naar voor en we gaan oplossingen zoeken en formuleren om toe te passen zodat een nog mooier aquarium in uw woonkamer staat te pronken.
 
Heb je last met sommige soorten vissen of planten of met de waterwaarden? Leg het probleem op tafel, andere liefhebbers hebben dat probleem misschien ook voorgehad en luister dan hoe zij het opgelost hebben.
 
En aangezien er ook heel wat leden met ervaring zijn waar we uit kunnen putten en iedereen zo zijn eigen kneepjes heeft gaan we daar bij voldoende tijd ook de nodige aandacht aan besteden.
 
Deze aanpak naar analogie van de vergadering van de zeewatertak van de club die zoveel stof opwaaide dat we er meerdere vergaderingen aan gespendeert om de club én onze aquaria op een hoger niveau te tillen met vaak nog als voordeel dat we met minder budget betere resultaten halen.
 
Dus als jullie nog tips hebben om te delen met clubgenoten, het staat jullie volledig vrij en in geval van vragen en problemen staan we jullie graag bij.
 
Uit ervaring weten we dat dit zeer interessante en gevarieerde vergaderingen blijken te zijn waarbij we allen dingen opsteken of in herinnering brengen en waarbij de hobby enkel baat heeft, en dit zowel voor beginnende als gevorderde liefhebbers.
 
Tijdens de pauze richten we onze tombola in en kunnen we de glazen weer vullen.
 
Dus allen op post op maandag 26 juni in het Ontmoetingscentrum Runkst, Runkstersteenweg 149 te Hasselt, ingang rechts achteraan van de hoogdingang.
 
De toegang is volledig gratis en iedereen is welkom!

tel : 0495/12.16.13 E-mail :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

Affiche A4 ;

 

Terug naar overzicht