BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Maandag 2023-06-12 te 20.00 tot en met 2023-06-12

soort aktiviteit :

Voordracht

Op zoek op het internet! door Germain Leys

dit gaat door in : Vergaderzaal Sportcentrum Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt
en wordt georganiseerd door :

Tanichthys Hasselt

Meer inlichtingen :
Als we problemen hebben met ons aquarium of met de vissen of lagere dieren, dan is het eerste waar we aan denken: "We gaan eens op internet kijken of we daar geen oplossing kunnen vinden" Hoe jonger de liefhebber, hoe sneller hij dit medium zal raadplegen. "Als we het hier niet kunnen vinden, dan kunnen we het nog altijd aan een bevriend aquariaan vragen" is dan het motto.
Tijdens mijn lange carrière als zeewateraquariaan heb ik heel wat interessante URL's (webadressen) opgeslaan. Ik heb er ook telkens een zinnetje bij geschreven om eraan te herinneren waarover het gaat, want gewoon aan de URL kun je niet zien waar het over gaat.
Tijdens deze vergadering overlopen we die lange lijst en als iemand zegt "Dat zou ik wel eens willen zien" dan klikken we die website open en kijken we naar het nieuws dat daar te vinden is.
Het zal in ieder geval een leuke ervaring zijn waar zowel de beginnende als de gevorderde aquariaan zijn voordeel mee kan doen.
Tijdens de pauze is er de loterij en die zal in het vervolg iets anders worden. Er zullen meer grote prijzen in te verkrijgen zijn.
Wil je iets bijleren over het houden van een zeeaquarium? Wees dan zeker van de partij op 12 juni om 20u00 in de vergaderzaal van sportcomplex Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt.
De toegang is gratis en iedereen is welkom! U komt toch ook?

tel : 0495/12.16.13 E-mail :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

Affiche A4 ;

 

Terug naar overzicht