BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2021-09-03 te 20.00 tot en met 2021-09-03

soort aktiviteit :

Voordracht

Wilfried Van der Elst

dit gaat door in :  Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen : Ja, u leest het goed. Op deze ledenvergadering hebben wij een oud-gekende van onze club uitgenodigd! Niemand minder dan Wilfried Van der Elst. Oudere leden van onze club zijn vertrouwd met Wilfried en kunnen beamen dat hij, in zijn eigen stijl, een heel goede spreker is die weet waarover hij spreekt en geen blad voor zijn mond neemt. Een vleugje humor is nooit ver weg.

Op deze ledenvergadering brengt Wilfried, zelf werkend in de ZOO van Antwerpen, afdeling “aquarium”, een presentatie over hoe het er daar aan toe gaat, specifiek gericht naar onze lievelingsdieren, de vissen.

Wilfried is iemand die al heel wat wateren letterlijk en figuurlijk heeft door gesparteld en tijdens deze ledenvergadering zal hij uitgebreid zijn kennis en ervaringen uiteenzetten. 

Om het geheel coronaveilig te houden vragen wij uitzonderlijk om u vooraf in te schrijven als u van plan bent deze voordrachtavond bij te wonen.

Jullie kunnen inschrijven door een mail te sturen naar info@aquariana.be of door te  telefoneren naar 0476/603803. Dit ten laatste op 2 september.

Maximum 50 personen kunnen plaats nemen in ons clublokaal willen wij de coronamaatregelen in acht nemen.

Let wel! Tegen de dag dat deze ledenvergadering gehouden wordt kunnen de maatregelen veranderd zijn. Met Covid19 weet men nooit!

In ieder geval zorgen wij ervoor dat alles coronaveilig kan doorgaan welke maatregelen er ook getroffen worden.

Laat u echter door het voorgaande niet ontmoedigen en kom naar deze ledenvergadering. Wij garanderen u dat het een “knaller” wordt.

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht