BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2019-01-04 te 20.00 tot en met 2019-01-04

soort aktiviteit :

Vergadering

Nieuwjaarsreceptie

dit gaat door in : Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen :

Waw, wat vliegt de tijd… alweer een jaartje achter de rug. Het was een heel bewogen jaar met heel wat activiteiten en met als hoogtepunt ongetwijfeld AQUARIANA 2018.

Het jaar 2019 zal wat rustiger verlopen alhoewel, VZW Aquarianen Gent kennende, zullen wij ons nu ook niet gaan vervelen. Met twee ledenvergaderingen per maand en onze klassiekers tussendoor zoals bijvoorbeeld het paasontbijt, de mosselsouper, het sinterklaasfeest en nog veel meer, kunnen wij met fierheid zeggen dat wij een actieve club zijn.

Dankzij de bereidwilligheid van onze leden slagen wij er nog altijd in om al deze nevenactiviteiten te doen slagen. In het achterhoofd staat er ons nog een uitdaging te wachten, die in de nabije toekomst tot een oplossing moet leiden: een nieuwe locatie voor onze club. Onze bestaande infrastructuur wordt in de nabije toekomst gerenoveerd of volledig afgebroken. Dit project staat echter niet voor morgen gepland, maar mag toch niet aan onze aandacht ontsnappen!

Wat echter van primordiaal belang is, is dat wij gezond blijven en ons gelukkig voelen in ons privéleven en binnen het clubverband. Een club kan slechts groeien en bloeien door onderling kameraadschap. Kom dus wat vaker uit je zetel en leer tegelijk iets bij over de hobby of het leven.

Van deze ledenvergadering maken wij gebruik om, gepaard gaand met “een droogje”, te klinken op het nieuwe jaar.

Zoals gebruikelijk worden alle trouwe leden die recht hebben op een “vinpin” gehuldigd voor hun lidmaatschap en inzet binnen de club. Een reden te meer om present te tekenen.

Tot dan !

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht