BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2018-12-07 te 20.00 tot en met 2018-12-07

soort aktiviteit :

Vergadering

Terugblik op AQUARIANA 2018

dit gaat door in :  Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen : Traditioneel wordt de voorlaatste vergadering van het jaar gewijd aan een nostalgisch moment. Naast het klassieke overzicht van onze activiteiten in 2018, zal onze aandacht vooral gaan naar onze tentoonstelling AQUARIANA 2018 – tropische waterweelde.

Aan de hand van beeldmateriaal overlopen wij wat er zoal dient te gebeuren bij het tot stand brengen van onze vijfjaarlijkse tentoonstelling. Onder ons gezegd en gezwegen, was deze qua presentatie en afwerking zeer geslaagd. Helaas is het spijtig dat wij hiervoor niet beloond zijn door bezoekersaantal om u tegen te zeggen…

Wij zullen dus eens moeten brainstormen wat en hoe wij het binnen 5 jaar gaan doen. Een ander concept lijkt zich op te dringen.
Ideeën hieromtrent zijn van harte welkom. Afhankelijk van het beeldmateriaal dat wij ter beschikking hebben, kunnen wij op deze vergadering misschien ook wat dieper ingaan op de bezetting en de inrichting van de verschillende aquaria.

Het wordt dus terug een min of meer actieve vergadering waar iedereen welkom is, want brainstormen in je eentje is zoals water naar de zee dragen…

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht