BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2018-11-02 te 20.00 tot en met 2018-11-02

soort aktiviteit :

Vergadering

 Praatvergadering

dit gaat door in :  Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen : Soms doet er binnen onze club een gerucht (?!) de ronde dat er te weinig over al wat met onze hobby te maken heeft, gesproken wordt. Vandaar dat we een nieuwe praatvergadering in het leven roepen. Deze avond is het moment bij uitstek om het te hebben over verschillende onderwerpen die rechtstreeks gelinkt zijn met de hobby: techniek, vissen, planten, noem maar op.

Onder leiding van enkele moderators zullen, al uw vragen besproken en in de mate van het mogelijke, juist beantwoord worden. In groep komen wij er meestal wel uit en kunnen wij na de vergadering onze opgedane kennis mee naar huis nemen en toepassen op onze aquaria.

Zo een vergadering kan enkel slagen als wij allen actief gaan meewerken. Zijn er geen vragen dan kunnen wij evengoed een spreker uitnodigen en luisteren naar wat hij te vertellen heeft, nietwaar… Als jullie in groten getale naar deze vergadering komen, dan kunnen wij als bestuur beslissen om voor de volgende jaren (eventueel zelfs meermaals per jaar) nog dergelijke vergaderingen te organiseren.

Bij deze doen we alvast een oproep om onderwerpen waarvan je vindt dat ze zeker niet mogen ontbreken, al op voorhand aan het bestuur te laten weten.
Dit kan op zondagvoormiddag in het lokaal, via mail (
info@aquariana.be) of via facebook. Op die manier kunnen de moderators zich al wat voorbereiden en kan deze vergadering in goede banen geleid worden.

Zit je al een tijdje met een aquarium-ei, is nu dus het moment om het te droppen!

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht