BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2018-01-05 te 20.00 tot en met 2018-01-05

soort aktiviteit :

Vergadering

Nieuwjaarsreceptie + uitreiking vinpins

dit gaat door in : Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen : Wat gaat een jaartje toch vlug voorbij! Waar 2017 misschien als een sabbatjaar beschouwd werd - hoewel ons standaardprogramma best gesmaakt mag worden met 2 ledenvergaderingen per maand en onze zijdelingse activiteiten zoals onze clubreis, paasontbijt, mosselsouper, gezellig samenzijn en natuurlijk om niet te vergeten ons sinterklaasfeest – zal het nieuwe jaar 2018 er nog een schepje bovenop doen.

Tijdens het hemelvaartweekend wordt onze vijfjaarlijkse tentoonstelling namelijk opnieuw georganiseerd. Deze wordt in een nieuw kleedje gestoken en kreeg alvast een nieuwe naam: “AQUARIANA – tropische waterweelde”

Van deze eerste ledenvergadering van het jaar maken wij gebruik om jullie een natje en een droogje aan te bieden. Velen onder ons weten wat dat bij ons betekent, aangezien onze dames heer en meester zijn in het bereiden van allerlei overheerlijke hapjes. Traditiegetrouw worden ook de klassieke vinpins uitgereikt aan leden die onze club trouw jarenlang zijn gebleven.

Laat ons toosten op het nieuwe jaar en laat ons in één blok samenwerken om er een voorspoedig jaar van te maken!

 

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht