BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2017-10-13 te 20.00 tot en met 2017-10-13

soort aktiviteit :

Vergadering

 Bakbespreking

dit gaat door in :  Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen :   

Het wordt stilaan een traditie. Jaarlijks organiseren wij onze opendeurdagen tijdens de Aqua-terra -dagen die door de B.B.A.T. zijn uitgedacht. Het is onze gewoonte om gedurende deze periode een mini-tentoonstelling in te richten bestaande uit een 10-tal aquaria. Het zijn ditmaal onze leden zelf die hiervoor garant staan. Het moeten niet altijd de bestuursleden zijn die hun beste beentje voorzetten. Zo krijgen wij diverse vivaria te zien en niet altijd dezelfde. Op tijd en stond gaan wij jullie hierover aanspreken. Iedereen is welkom. Je hoeft ons enkel te zeggen met wat voor soort vissen jullie komen. Dit om te vermijden dat er verschillende vivaria gaan staan met dezelfde soorten.

Dit is allemaal terzijde.

Waar het op deze ledenvergadering zal over gaan is dat ieder die een aquarium heeft ingericht wat uitleg geeft over de bezetting, de inrichting en zijn motivatie waarom hij juist deze vissen gekozen heeft, al dan niet bijgestaan door iemand van ons mocht de inrichter wat schroom hebben om te spreken voor een “groot” publiek.

Deze voorstelling van de verschillende vivaria kan leiden tot een debat en/of vraagstelling om sommige zaken te bevestigen of te ontkennen.

Het wordt een gezellige en leerrijke avond.

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht